På grund af coronavirussen afholdes Open Data DK's generalforsamling 2020 online d. 28. maj kl. 10.00-11.45. Det medfører at faglige oplæg ud over den ordinære generalforsamling udgår i denne omgang og vil blive afholdt senere på året. Generalforsamlingen er åben for alle. Det er dog kun ordinære medlemmer af Open Data DK, der har stemmeret og mulighed for at stille op til bestyrelsen.

Se program og mere information på Open Data DK: https://www.opendata.dk/blog/generalforsamling-2020

Vi vil helst ikke undvære dialog og interaktion til den online generalforsamling. Bestyrelsen vil gerne invitere til en drøftelse om fremtiden for åbne data i Danmark, især for kommuner og regioner. Baggrunden er, at bestyrelsen i år arbejder på at etablere en stærkere model og organisering omkring åbne data i Danmark, i særdeleshed for de danske kommuner og regioner. I den forbindelse har bestyrelsen dialog med KL om forskellige muligheder og scenarier, som præsenteres til generalforsamlingen.

Klik på "Tilføj til kalender" nedenfor for at tilføje mødet til din kalender (dette gælder ikke som tilmelding)

Forsalget for dette arrangement er slut.

Microsoft Teams

28. maj 2020
Start: 10:00
Tilføj til kalender

Billetter

Billet

Tilmeld dig her for at få tilsendt Microsoft Teams link inden årsmødet.

Gratis

Hvis du allerede har bestilt en billet

Du kan bruge linket i den e-mail du modtog efter bestilling til at se eller ændre i din bestilling. Hvis du ikke kan finde linket, så klik på knappen for at få gensendt din bestillingsmail.

Vi behandler din bestilling …

Kontakt os hvis dette tager mere end et par minutter.